Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ÖNÜK’TEN 19 GENCE 19 FORMA

BAŞKAN ÖNÜK’TEN 19 GENCE 19 FORMA

BAŞKAN ÖNÜK’TEN 19 GENCE 19 FORMA

BASKAN ÖNÜK’TEN 19 GENCE 19 FORMA

 

Ceyhan Belediyesi 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla 19 sporcu gence Ceyhanspor Kulübü’nün 19 adet formasini armagan etti.

Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Ceyhanspor Kulüp Baskani Ilker Önük Ceyhan Belediyesi’nin açtigi kurslarla Beden Egitimi Meslek Yüksek Okulu sinavlarina hazirlanan ve Ceyhanspor alt yapisinda yetisen 19 sporcu gence 19 numarali forma hediye etti.

 

“Gençlerimiz Için Ne Yapsak Az”

 

Gençleri evlerinde ziyaret ederek 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutlayan ve hediyelerini takdim eden Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi ve Ceyhanspor Kulüp Baskani Ilker Önük; Bütün umudum gençlerdedir diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdigi yolda gençlerimizin akli hür, vicdani hür nesiller olarak yetismeleri için gayret ediyoruz. Bu dogrultuda göreve geldigimiz günden bu yana Ceyhan’in gençlerinin bilimle, sanatla ve bilhassa sporla hasir nesir olmalari için projeler yaptik. Bunlardan biri de egitimde dezavantajli grupta olan gençlerimiz için ücretsiz BESYO kurslari açmakti. Ceyhan ‘in gençleri akilli ve  yeteneklidir. Aralarindan bizi hem ülkemizde hem de dünyada temsil edecek basarili sporcular çikacagina inaniyorum. Atamizin kurtulus mücadelesini baslattigi 19 Mayis 1919 tarihine sembolik olarak atifta bulunmak için 19 sporcumuza 19 numarali 19 forma hediye ettik. Gençlerimiz için ne yapsak az. Atatürk’ün onlara armagan ettigi bayram kutlu olsun” ifadelerini kullandi. 

 

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı